Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Opšte informacije

Za Mastercard karticu u Intesa Sanpaolo Banci d.d. Bosna i Hercegovina mogu aplicirati rezidenti sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini i stalnim mjesečnim redovnim primanjima.

Mastercard bankovna kartica omogućava korisniku kartice plaćanje roba i usluga putem distribucijskih kanala, na prodajnim mjestima u BiH i inostranstvu, kao i podizanje gotovine na bankomatskoj i POS mreži u BiH i inostranstvu, koja prihvaća ovu karticu i nosi oznaku prihvata Mastercard kartica.
 


Postoje tri vrste nenamjenskih kredita po Mastercard kartici:

1. Nenamjenski, u domicilnoj valuti, do najviše četiri prosječna redovna mjesečna primanja, a maksimalno 10.000 KM Korisnicima kredita koji primaju redovna mjesečna primanja na tekući račun Banke najmanje mjesec i po njemu uredno posluju;
2. Nenamjenski, u domicilnoj valuti, do najviše tri prosječna redovna mjesečna primanja, maksimalno 5.000 KM Korisnicima kredita koji ne primaju redovna mjesečna primanja na tekući račun Banke
3. Nenamjenski, u domicilnoj valuti, za kredite pokrivene u cijelosti namjenskim depozitom može biti i veći od iznosa navedenih u tački 1. i/ili tački 2. odnosno može biti odobren do sto posto (100%) visine namjenskog depozita, a maksimalno 20.000 KM.

Obavezni mjesečni minimalni iznos podmirenja:

  • 3% od utrošenih sredstava (glavnica kredita)
  • 100% iznosa obračunate redovne i zatezne kamate (kamate po dospijeću)
  • 100% iznosa obračunate godišnje premije osiguranja
  • 100% iznosa svih obračunatih naknada

 Preuzmite Informativni list za Mastercard karticu za FBiH

 Preuzmite Informativni list za Mastercard karticu za RS


Za više informacija obratite se:

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×